Pokoje Rewalpokoje
noclegi rewal pokoje rewal okolice rewal rewal nad morzem
Start
Pokoje
Cennik
Dojazd
Oferta dla grup
Rezerwacja
Opinie
Okolice Rewal

Opinie / Komentarze


GORACO POLECAM!!!CZYSTY ZADBANY OBIEKT,PRZEMILA RODZINNA ATMOSFERA,BLISKO DO MORZA,DO SKLEPU ,DO APTEKI.SUPER JESTESMY BARDZO ZADOWOLENI I ZNOWU TAM WROCIMY!!!!
Dodano: 2014-12-03
WIOLKA (pisze)
CICHA I SPOKOJNA OKOLICA PRZEMILI UCZYNNI ,UŚMIECHNIĘCI WŁAŚCICIELE CZYSTE POKOJE ZADBANY OBIEKT POLECAMY
Dodano: 2014-09-02
ANNA (pisze)
Przemiła obsługa, czyste pokoje, cisza, spokój, dogodna lokalizacja - blisko plaża, sklepy, restauracje, atrakcje. POLECAM w 100%! :)
Dodano: 2014-09-02
Justyna i Mateusz (pisze)
super wszędzie blisko czysto wygodnie mejscówka fajna napewno tam wróce z mężem i dziećmi
Dodano: 2014-07-07
klaudia pisze (pisze)
Jeździmy tam już od 3 lat, mam nadzieję, że i w tym roku się uda. Pensjonat czysty i zadbany, gospodarze mili, okolica spokojna i cicha, wszędzie blisko. Polecamy wszystkim
Dodano: 2014-01-03
Marcin - Strzelno (pisze)
blisko do plaży,pokoje ok polecam na rodzinny pobyt z dzieckiem:)
Dodano: 2013-08-24
Poznań-Dorota (pisze)
Bylismy w Lipcu 2013, bardzo ladnie, czysto, mila obsluga, wszedzie blisko, polecam i chetnie bym wrocila.....
Dodano: 2013-08-04
Iwona (pisze)
Byliśmy przejazdem na rowerach, szukaliśmy miejsca na jeden nocleg.Przyjęli nas z otwartymi ramionami.Pokoje z łazienką czyste, obszerne, miły balkonik,lodóweczka ,zestaw podstawowych naczyń,teren wokół zadbany,miła obsługa,sklep spożywczy prawie naprzeciwko,blisko do plaży,polecamy i dziękujemy
Dodano: 2013-07-28
magda (pisze)
Wczoraj wróciliśmy do domu -* POLECAM ALBATROS : cicha okolica,wszędzie blisko/ plaża, taras widokowy sklepy spożywcze, apteka/, czyste pokoje/ polecam 2+2 dla czterosobowej rodziny/,teren dla dzieci super, /trawka plac zabaw /samochód pod balkonem, blisko sklepy spożywcze/,bardzo miła obsługa.
Dodano: 2013-06-14
DANIELA (pisze)
Byliśmy na weekendzie majowym z dzieckiem. Przyjemne spokojne miejsce, blisko do centrum. Z pewnością tu wrócimy.
Dodano: 2013-05-21
Beata (pisze)
Rewelacja!!! Jeżeli chodzi o pobyt z dzieckiem to polecam na 100%. Oczywiście trzeba brać pokoje na dole - z bezpośrednim wyjściem na trawe. My mieszkaliśmy w pokoju nr.11 przy placu zabaw i dziecka przez 5 dni jakby nie było. Możesz siedzieć w pokoju, pić kawke i widzisz co dziecko robi na placu zabaw. Do plaży dosłownie 2-3 minuty z 3latkiem. Blisko stołówki z obiadem na pare zł. Super miejsce i super właściciel p. Marek :), bardzo pomocny i uczynny. Mimo że doba kończy się o 10:00, a że była łądna pogoda pozwolił nam został do 14:00:) Troche mały pokoik , ale jak na 3 osobyh wystarczający. Duża zaleta to też to że w około same rodziny z dzieciakami, więc każdy rozumie że Twoje dziecko idzie spać. Oczywiście imprezki przed pokojami .... kulturalnie do póżnej nocy :)
Dodano: 2013-05-04
Debik p.11 (pisze)
Spędziliśmy tu tydzień w 2012r z dwójką dzieci. Dostaliśmy 2 pokoje w bardzo przyzwoitej cenie, więc wróciliśmy wypoczęci. Blisko stąd do morza, tarasu widokowego i do sklepu. Polecam pobyty dla rodzin z dziećmi!!!
Dodano: 2013-01-09
Renata (pisze)
Byłem tam w 2007r, nie wyglądał tak jak teraz, ale naprawde super pokoje na parterze. właściciele wporządku.wszędzie blisko i spokojna okolica... Polecam gorąco
Dodano: 2012-11-01
Tomek kalisz (pisze)
pensjonat ALBATROS -rewelacja:):):)polecam kazdemu -moja 6letnia coreczka byla zachwycona,najlepszy to byl plac zabaw na terenie osrodka-wszystko idealnie,czulam sie z cala rodzina jak w domu-polecam i pozdrawiam wlascicieli osrodka:):):)
Dodano: 2012-09-25
iwona (pisze)
Cudowne miejsce, przemili gospodarze, słoneczna pogoda, niesamowita okolica i wspaniały pensjonat. Wszedzie bliziutko, i na taras widokowy, i na plażę i do centrum:) W centrum miasteczka niezapomniany klimat, super imprezy, muzyka dla każdego. W Rewalu zostawiłam kawałek swojego serca i na pewno tam jeszcze wrócę.
Dodano: 2012-08-16
M.P. (pisze)
Gorąco polecam :) do plaży bliziutko, pokoje bardzo zadbane, spokojna okolica dla rodzin z dziećmi - idealny pensjonat :)
Dodano: 2012-08-13
Ania (pisze)
Spędziliśmy w Albatrosie tylko tydzień bo pogoda na morzem jest bardzo różna, ale polecam wszystkim kto chce naprawdę wypocząć Rewal i jego piękne okolice,Pensjonat Albatros,w którym panuje wspaniała atmosfera i Gospodarzy, którzy sa bardzo mili. Dziękujemy i pozdrawiamy .
Dodano: 2012-08-08
Bożena z Krakowa. (pisze)
Pensjonat super, pokoje zadbane i czyste :) wszedzie blisko :) i gospodarze bardzo mili :)
Dodano: 2012-08-06
Iza (pisze)
Spedzilismy tydzień, pogoda dopisała pensjonat super wszedzie blisko polecam
Dodano: 2012-08-06
Adam (pisze)
bylismy w tym roku, bylo super - zadnego przekłamania, pokoje "pojemne",czyste, teren dla dzieci super, bez problemu nawet 2 latek mogl sam na chwile pobiegac, auto zaparkowane zaraz przed pokojem.Dp o plazy blisko, sklep blisko. polecamy w 100 %
Dodano: 2012-07-29
Kasia (pisze)
Bylismy z cala rodzina w zeszlym roku naprawde wspaniale,w tym roku tez sie wybieramy goraco polecam .
Dodano: 2012-07-28
ELA (pisze)
Byliśmy w tym roku , jesteśmy stasznie zadowoleni , cicha okolica , wszędzie bliko gospodarze fanstastycznie przemili . Naprawdę POLECAM GORĄCO !!
Dodano: 2012-07-26
- (pisze)
bylo super pozdrawiam
Dodano: 2012-07-19
alek ania (pisze)
W 2011r. z rodziną spędziliśmy tutaj miło czas. Pensjonat położony jest blisko morza. Okolice przepiękne , a widoki niezapomniane . Naprawdę polecam !!! :)
Dodano: 2012-07-04
Magdalena (pisze)
Byliśmy w czerwcu 2012 roku było wspaniale wczędzie blisko gospodaże przemili. POLECAM
Dodano: 2012-07-02
Wacław i Krystyna (pisze)
Polecam Albatros: jego położenie -blisko wyjścia na plażę (dwulatek chodził na pieszo), do sklepu (jeszcze bliżej), na taras widokowy (baaardzo blisko, miłe spokojne miejsce na drzemki małego dziecka i bezpieczne dla nieco starszego rowerzysty). Dla rodziny 2+2 dwa pokoje to duża wygoda. Auto pod oknem - plażowe tobołki nie zagracały pokoju. Czyściutko. Mili gospodarze. Dziękujemy i pozdrawiamy.
Dodano: 2012-07-01
Małgorzata i Dariusz z dziećmi (pisze)
Super atmosfera, pensjonat naprawdę super.Wszędzie blisko, cicha okolica,szkoda tylko ze w tym roku nie działa kolejka wąskotorowa.Naprawdę polecam każdemu kto jeszcze tutaj nie spędzał urlopu.
Dodano: 2012-06-27
Marcin Ostrów Wielkopolski (pisze)
byliśmy dwa lata z rzędu i w tym roku też już zarezerwowaliśmy,dla nas nie ma lepszego miejsca na urlop,wszędzie blisko a jednocześnie cicho i spokojnie.Polecam
Dodano: 2012-02-27
Anna (pisze)
rowniez bylem z rodzina w 2011 roku i osrodek wspanialy cicha okoloica i super atmosfera na ten rok juz termin zarezerwowany SZCZERZE POLECAM
Dodano: 2012-02-20
adrian (pisze)
byłem w tamtym roku, gospodarze przemili, sam pensjonat jest elegancki - czułem się jak w wysokiej klasy hotelu :) wszędzie blisko - okolica super - do zobaczenia w 2012
Dodano: 2012-01-25
Marcin (pisze)


Nick / Imię:    
Treść:    
Dodaj swoje zdięcie:    
  

Albatros Rewal
© Wszelkie prawa zastrzeżone - pensjonat Albatros, ul. Kościuszki 4, Rewal. Projekt: Bonadi.pl